Online adverteren Limburg

Effectief Limburg bereiken

Gemiddeld besteed een persoon per dag zes uur online. Van zoekmachines tot het gebruik van social media en andere apps. Als (lokale) ondernemer wil je natuurlijk de juiste mensen, op het juiste moment bereiken. Een website voor je bedrijf is dan het begin. Maar hoe ga je jouw producten en/of diensten bij de juiste personen onder de aandacht brengen?

Online adverteren mogelijkheden

Dit kan door middel van online adverteren. Dit is een ruim begrip, want onder online adverteren kan tegenwoordig via verschillende kanalen zoals Google, Bing, Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast zijn er ook nog mogelijk voor remarketing, mailings en affiliate marketing.

Veel mogelijkheden dus, maar wat is de juiste voor jouw organisatie?

Doelgericht online adverteren

Afhankelijk van de boodschap en het doel van de advertentie kun je een advertentiecampagne samenstellen die precies is toegespitst op jouw dienst of product. Met online adverteren is het mogelijk om doelgericht te adverteren op verschillende kenmerken. Het grote voordeel van online adverteren is dat je jouw specifieke doelgroep gericht kan benaderen tegen relatief lage kosten in vergelijking met de traditionele media. Daarbij is online adverteren meetbaar tot in specifieke details.

Wat kun je van ons verwachten?

Je kunt ons zien als je eigen externe marketingafdeling. Wij zorgen dat jouw potentiële klanten in Limburg je weten te vinden. Dit doen wij onder andere door:

  • Adverteren op lokaal, regionaal en/of landelijk niveau
  • Gericht benaderen van de juiste doelgroep(en)
  • Advertentie ontwerp, opmaak en onderhoud
  • Evalueren en bijsturen voor het beste resultaat
  • Vertalen van je boodschap in doeltreffende advertenties
  • Complete advertentieplanning

Meer weten over online adverteren?

Adverteren in Limburg is een initiatief van Mediazo Marketing & Development om lokale ondernemers te ondersteunen en te laten groeien met online marketing.