LinkedIn adverteren

Start met adverteren via LinkedIn

Wil je adverteren via LinkedIn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of misschien ben je al aan de slag gegaan, maar vallen de resultaten tegen. Onze marketeers helpen je graag met succesvolle LinkedIn advertenties die maandelijks zorgen voor leads en conversies.

Ik wil advertenties die scoren

LinkedIn advertentie maken

Bij een succesvolle LinkedIn advertentie komt veel kijken, waaronder blijven testen, optimaliseren en vernieuwen. Onze LinkedIn-marketeers maken dagelijks verschillende advertenties voor diverse opdrachtgevers. Zij zorgen dat de juiste doelgroep wordt bereikt en de (online) doelen van de opdrachtgevers behaald worden.

Je kunt ook adverteren op andere social mediakanalen, zoals Instagram en/of Facebook. Onze marketeers helpen je het juiste kanaal te vinden voor jouw doelgroep.

Hoe kan ik adverteren op LinkedIn?

Iedereen met een LinkedIn-account kan adverteren op het platform. Advertenties op LinkedIn worden verkocht op basis van een veiling (kosten per klik (CPC) of kosten per 1000 weergaves (CPM). Hiermee concurreer je met andere adverteerders, die dezelfde doelgroep willen bereiken. Om zoveel mogelijk resultaat te behalen voor zo min mogelijk budget, is kennis en een goede strategie belangrijk.

LinkedIn adverteren kosten

LinkedIn adverteren is redelijk laagdrempelig en er zijn dus geen budgetten van duizenden euro’s nodig om resultaat te boeken. Het is vooral belangrijk om jouw doelen helder te hebben om op die manier de advertenties het beste in te zetten. Onze marketeers kunnen samen met jou bepalen wat een goed startbudget is.

Daarbij maken we onderscheid in twee soorten kosten bij LinkedIn adverteren:

  • Het budget voor je campagne
  • De kosten voor het opzetten, bijhouden en optimaliseren van de campagnes voor een goed en blijvend rendement.

Waarom adverteren op LinkedIn?

  • Erg groot en specifiek bereik: zeer gerichte targeting.
  • Zelf budget bepalen en daarmee de kosten van je campagnes.
  • LinkedIn adverteren is goed meetbaar: je krijgt inzicht in resultaten.
  • Unieke B2B targeting mogelijkheden.

Succesvol LinkedIn adverteren in Limburg?

Vraag vandaag nog een vrijblijvend strategiegesprek aan!

Ik wil LinkedIn adverteren