Direct Marketing ( DM ) 

Ontdek de vele voordelen van direct marketing

Direct marketing is gebaseerd op individuele gegevens, preferenties en inzichten van de (potentiële) klant. Het gerichte karakter in de direct marketing campagnes bieden de kans om de klant een uniek aanbod te doen. 

Voordelen en resultaat

  • Specifiek adverteren op uw doelgroep en regio
  • Juiste moment op de juiste plek
  • Meer naamsbekendheid
  • De beste condities
  • Conversieverhoging 
 

Juiste moment en plek

Direct marketing is gericht en direct binnen via de brievenbus en wordt één-op-één gelezen en/of geconsumeerd door de lezer(s). Dit geeft de lezer de kans overtuigd te raken van uw boodschap.

Doelgroep

Direct marketing werkt het beste richting de doelgroep met op de klant gerichte, relevante content. Het is mogelijk om volledig gepersonaliseerde mailings op de lezer af te stemmen.

Merkbeleving

Direct marketing is niet geboden aan een scherm. Met print media bieden wij ongekende creatieve mogelijkheden om uw boodschap goed over te brengen en de beleving van uw merk een nieuwe impuls te geven.

Beweging & effect

Weinig marketingmethodes leveren zoveel respons op als direct marketing. Of het nou gaat om bezoekers in de winkel of online traffic op de website of -shop.

Grenzeloos creatief

Eigenlijk haast alles wat door de brievenbus past is geschikt voor direct marketing. De creatieve mogelijkheden zijn hiermee enorm. 

Goede ROI

De return on investment ( ROI ) van direct marketing campagnes is groot. Eén euro investering levert gemiddeld meer dan € 15,- op en kan zelfs oplopen tot € 50,-.  

Converteer ook met direct marketing

Door de jaren heen hebben wij inmiddels al veel tevreden klanten mogen bedienen met professionele direct marketing campagnes

Meer weten? Neem dan direct contact op met uw accountmanager of bel direct!

Google Partner Badge - Google Partner Limburg Facebook Adverteren officieel partner logo Bing ads officieel partner logo Xolphin SSL certificaten partner logo 

Neem contact op
Bel ons!  085 401 29 44  085 401 29 44

  • Transportlaan 151, Geleen
©2008 - 2021 Initiatief van Mediazo | Marketing & Development
Volg ons op sociale media