Adverteren in weekbladen

Huis-aan-huis-bladen, tijdschriften en meer

Je wilt een lokale of specifieke doelgroep bereiken en wilt daarom graag adverteren in populaire weekbladen. Met een advertentie in een weekblad bereik je tenslotte een lokaal en/of specifiek publiek. Maar bereik je hiermee ook jouw eigen doelgroep en behaal je jouw gewenste doelen?

Wist je dat dit met online adverteren makkelijker, gerichter en vooral goedkoper kan?

Wat kost adverteren in weekbladen?

Wil je dat je advertentie een beetje goed opvalt in het weekblad, dan zullen de kosten al snel oplopen in de duizenden euro's. Daarbij komt dat je niet precies weet wat het je uiteindelijk gaat opleveren. Daarnaast zal je wekelijks een nieuwe advertentie moeten aanleveren, hierbij komen nog eens extra kosten.

Bij online adverteren kun je zelf de kosten bepalen en de resultaten zijn meetbaar. De kosten voor online adverteren bestaat uit twee onderdelen:

  • Het budget voor je campagne op één of meerdere social mediakanalen
  • De kosten voor het opzetten, bijhouden en optimaliseren van de campagnes voor een goed rendement.

Voordelen online adverteren

Online adverteren heeft een aantal belangrijke voordelen ten aanzien van adverteren in bijvoorbeeld Dagblad De Limburger.

  • Verschillende type adverteren

Online adverteren is een breed begrip. Het ene type is voor het ene doel uitermate geschikt, terwijl een ander doel om een andere aanpak en type advertentie vraagt.

  • Meetbaar tot in specifieke details

Met online adverteren krijg je inzicht in je bereik en doelgroep. Geen schatting van hoeveel mensen je bereikt hebt met je advertentie, maar harde cijfers. Hoeveel mensen hebben je gebeld naar aanleiding van je advertentie? Met online adverteren kun je deze details meten en inzichtelijk krijgen.

  • Goedkoper en lagere instapkosten

Je bepaalt zelf je budget dat je beschikbaar stelt. 

  • Zeer doelgroep gericht

In tegenstelling tot adverteren in Dagblad De Limburg, kun je met deze vorm van adverteren je doelgroep erg specifiek maken door te specificeren op bijvoorbeeld interesses, leeftijd, etc. Bereik mensen die al specifiek naar je op zoek zijn of een publiek dat sterke interesse heeft met jouw merk, dienst of product.

Meer weten over de opbrengst van online adverteren?

Laten we samen eens geheel vrijblijvend koffie drinken. 

Ik ben benieuwd naar mijn mogelijkheden