Wil je gaan adverteren in Dagblad De Limburger? 

Dat kan eenvoudiger, gerichter en vooral betaalbaarder met online adverteren!

Adverteren in Dagblad De Limburger

Wist je dat dit met online adverteren eenvoudiger, gerichter en vooral betaalbaarder kan?  

Haal meer uit je adverteerbudget!

Je wilt lokaal je doelgroep bereiken en wilt daarom graag adverteren in Dagblad De Limburger. Met een advertentie in een lokale krant bereik je tenslotte een lokaal publiek. Maar bereik je hiermee ook jouw specifieke doelgroep en behaal je jouw gewenste doelen?

Afspraak inplannen over online adverteren

Voordelen online adverteren

Online adverteren heeft een aantal belangrijke voordelen ten aanzien van adverteren in bijvoorbeeld Dagblad De Limburger.

 • Verschillende type adverteren
  Online adverteren is een breed begrip. Het ene type is voor het ene doel uitermate geschikt, terwijl een ander doel om een andere aanpak en type advertentie vraagt.
 • Meetbaar tot in specifieke details
  Met online adverteren krijg je inzicht in je bereik en doelgroep. Geen schatting van hoeveel mensen je bereikt hebt met je advertentie, maar harde cijfers. Hoeveel mensen hebben je gebeld naar aanleiding van je advertentie? Met online adverteren kun je deze details meten en inzichtelijk krijgen.
 • Goedkoper en lagere instapkosten
  Je bepaalt zelf je budget dat je beschikbaar stelt. 
 • Zeer doelgroep gericht
  In tegenstelling tot adverteren in Dagblad De Limburg, kun je met deze vorm van adverteren je doelgroep erg specifiek maken door te specificeren op bijvoorbeeld interesses, leeftijd, etc. Bereik mensen die al specifiek naar je op zoek zijn of een publiek dat sterke interesse heeft met jouw merk, dienst of product.

Heeft dit je interesse gewekt?

Laten we dan eens een keer samen koffie drinken. Wij kijken graag samen met je naar de mogelijk voor jou.

Ik wil meer weten over online adverteren