Adverteren in Limburg

Kies ook voor reclame die ècht werkt

Door te adverteren met de juiste boodschap en een professionele advertentie komt u in contact met uw doelgroep. En dat is wat u nodig heeft om uw organisatie tot een succes te maken. Dankzij een gevarieerd en professioneel mediaplan zorgt u ervoor dat uw doelgroep u zal herkennen ( en dus onthouden! ).

Adverteren in uw gebied

Bij MediaZo! kunt u op zowel lokaal, regionaal of landelijk niveau adverteren. Dit betekent dat wij nóg gerichter op uw doelgroep kunnen inspelen tegen relatief lage kosten. Adverteren via MediaZo! kan ervoor zorgen dat u sneller die gewenste vertrouwensband opbouwt met uw doelgroep. 

Advertentie mogelijkheden

MediaZo! helpt u met het adverteren in dag- en weekbladen, internet, teletekst, radio en televisie. Van concept tot creatie! Neem vrijblijvend contact op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Wat wij voor u kunnen betekenen

Hieronder een greep uit ons assortiment diensten en producten waarmee wij ook uw bedrijf kunnen ondersteunen; Heeft u hierover nog vragen? Neem dan direct contact met ons op via 046-458 85 05

Ontwerp en opmaak

Wij verzorgen de opmaak en het ontwerp van uw advertenties binnen de diverse advertentiecampagnes. Hierbij vertalen wij uw boodschap naar een pakkende advertentie.

Advertentieplanning en inkoop

U kunt ervoor kiezen om de gehele advertentieplanning en inkoop in handen te geven van MediaZo!. Wij verzorgen de complete verwerking en plaatsing van uw advertenties conform een afgesproken advertentieplan.

Direct marketing

Direct marketing is gebaseerd op individuele gegevens, preferenties en inzichten van de (potentiële) klant. Het gerichte karakter in de direct marketing campagnes bieden de kans om de klant een uniek aanbod te doen. 

Drukwerk en verspreiding

De voordelen van print media zijn legio te noemen. Bij de inzet van print media is het belangrijk om een goede mix gepaard met pakkende ontwerpen in te zetten om de booschap goed over te brengen.

Bij MediaZo! bent u aan het juist adres voor al uw huisstijl en promotioneel drukwerk. Daarnaast kunnen wij tevens voorzien in de verspreiding van het promotioneel drukwerk zonder dat u er omkijken naar heeft. 

» Meer over drukwerk 

Zoekmachine marketing 

Zoekmachine marketing is een ruim begrip en is een onderdeel van uw online en offline marketingmix. Wie wil scoren op het Internet, moet in eerste plaats gevonden worden natuurlijk. Internet marketing wordt ook wel online marketing genoemd. Zoekmachine marketing bestaat o.a. uit zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren. 

Samen met MediaZo! stemt u af welke ondersteuning u nodig heeft en verwacht bij uw online advertentie campagnes.

Meer informatie over Zoekmachine marketing

   

Neem contact op

Bel ons!  085 401 29 44  085 401 29 44

  • Transportlaan 151, Geleen
©2008 - 2020 Initiatief van mediazo! internet marketeers
Volg ons op sociale media