Deelnemers uit Limburg gezocht voor een Gala Goodiebag

« Terug  |  publicatie datum : 1920132003

Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar adverteerders en bedrijven die graag willen participeren in een Gala Goodiebag. In de komende weken en maanden worden diverse gala's georganiseerd door scholen en studentenverenigingen. De Goodiebag zal worden verspreid onder studenten in de regio's Maastricht, Sittard, Geleen, Heerlen en Roermond en bevat interessante kortingen van " Gala " relevante bedrijven.

Gala Goodiebag

Inhoud Gala Goodiebag

In de Gala Goodiebag zitten cadeaubonnen en relatiegeschenken opgenomen van onze relevante deelnemers. Denk hierbij o.a. aan kappers, schoonheidsspecialisten, nagel- en visagie specialisten, kledingzaken, juweliers, horeca-gelegenheden, autoverhuur en anderen. 

Verspreiding

De Gala Goodiebag zal worden verspreid onder studenten die naar alle waarschijnlijkheid aan een Gala deelnemen in Maastricht, Sittard, Geleen, Roermond, Heerlen & Kerkrade. 

Oplage

De oorspronkelijke oplage werd beoogt op 250 exclusieve goodiebags. Wegens de toenemende vraag is dit aantal inmiddels bijgesteld naar 1.000 stuks. 

Voordelen 

Als adverteerder kunt u ook úw cadeaubon bijdragen in de Gala Goodiebag. Voorwaarde is wel dat deze waarde minimaal gelijkwaardig is aan de vastgestelde bedragen van overige deelnemers. Als voorbeeld noemen we hier de schoonheidsspecialisten en kappers die minimaal € 10,- ter beschikking stellen. 

De kosten

Om deel te nemen aan de Gala Goodiebag rekenen wij slechts € 69,-. Verder dient u zorg te dragen voor aanlevering van de inhoud. Indien gewenst kunnen wij u ook hiermee van dienst zijn.

Deelnemen aan de Gala Goodiebag?

Interesse om ook uw bijdrage in de Gala Goodiebag te voorzien? Neem dan even contact op met Reclamebureau MediaZo! en informeer naar de Gala Goodiebag.