Gouden tip om te verzilveren

Bent u op zoek naar een gouden tip om te verzilveren? Hou dan deze website héél scherp in de gaten. Wij presenteren binnenkort een gouden tip die u kunt verzilveren om meer (nieuwe) klanten en leads te vinden uit uw eigen regio en omgeving van uw bedrijf. 

Lees meer

Deelnemers uit Limburg gezocht voor een Gala Goodiebag

Voor één van onze relaties zijn wij op zoek naar adverteerders en bedrijven die graag willen participeren in een Gala Goodiebag. In de komende weken en maanden worden diverse gala's georganiseerd door scholen en studentenverenigingen. De Goodiebag zal worden verspreid onder studenten in de regio's Maastricht, Sittard, Geleen, Heerlen en Roermond en bevat interessante kortingen van " Gala " relevante bedrijven.

Lees meer

Trends en verwachtingen 2013

Ook zo benieuwd wat er in het nieuwe jaar allemaal gaat gebeuren? Hiermee doen wij graag enkele voorspellingen op het gebied van online- & print media. In onze ‘glazen bol’ zien we de volgende trends in het nieuwe jaar.

Lees meer

Veelvoorkomende begrippen bij de ontwikkeling van uw website

Bij de ontwikkeling van een (nieuwe) website krijgt u vaak te maken met tal van vakterminologie. Hieronder een overzicht van de meest gebruikte termen.

Lees meer

Ook een hoge positie in Google met uw bedrijf?

Elke ondernemer met een website wil bovenaan staan in Google. Hoe teleurstellend is het dan om te zien dat al je concurrenten een hogere en dus betere positie hebben in Google en dus vaker bezocht worden. MediaZo! helpt je verder om ook TOP posities te claimen in zoekmachines.

Lees meer

De basis van zoekmachine optimalisatie

Ondernemers kunnen nog zo’n flitsende bedrijfswebsite hebben, maar wie online niet vindbaar is, loopt naamsbekendheid (en dus klandizie) mis. SEO-marketing werkt hierbij prima. U kunt zelf een beginnetje maken, maar weet wat u doet. Hoe vergroot u de kans dat oriënterende klanten uw site tegenkomen?

Lees meer

Online adverteren in Limburg bij Media Groep Limburg

Limburger.nl is de nieuwssite van Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad. Voor veel mensen is deze site de manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Limburg en de rest van de werld. Behalve (regionale) nieuwsberichten is er ook ruim aandacht voor actuele thema's, discussie en video-artikelen.

Lees meer

Zoekmachine positionering en optimalisatie

Hoe wordt uw website gevonden en hoe is het gesteld met de zoekmachine positionering van uw website? De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe deze posities in o.a. Google kunnen worden verbeterd?

Lees meer