Yahoo wil Google vervangen als standaardzoekmachine van iOS

Yahoo zou Google willen vervangen als standaardzoekmachine in Safari op iPhones en iPads. Het bedrijf zou vergevorderde plannen hebben om Apple hiervan te overtuigen. Dat melden althans bronnen binnen Yahoo aan Recode.

Lees meer

Online bestedingen dit jaar naar 12 miljard euro

In 2013 hebben Nederlanders 10,6 miljard euro besteed aan aankopen via internet. Dat is 8,5 procent meer dan de online consumentenbestedingen in 2012. Hiermee blijft de omzet van de online shopping markt doorgroeien.

Lees meer

Mobiele reclamebestedingen overtreft kranten in Engeland

Dit jaar wordt in Engeland het punt bereikt waarbij adverteerders meer geld uitgeven aan internetreclame op mobiele dragers dan bij kranten.

Lees meer

Hoe trekt u online bezoekers naar uw fysieke winkel

Retailers met fysieke winkels laten online veel kansen onbenut om meer bezoek naar hun vestiging te trekken.

Lees meer

Omzet Facebook groeit door mobiele reclame

Het social media platform Facebook maakte onlangs bekend, dat afgelopen jaar de inkomsten uit advertenties met ruim 76 % is gestegen. Uit deze reclame-inkomsten kwam meer dan de helft uit mobile advertising. 

Lees meer

Meer bezoekers naar uw website?

Als eigenaar van een bedrijf bent u dagelijks op zoek naar het werven van nieuwe klanten. In de beginfase van uw bedrijf zult u voornamelijk gebruik gemaakt hebben van de offline mogelijkheden; wekelijks adverteren in dagbladen, flyeren, huis aan huis reclame etc. u kunt het wel. Toch zult u als bedrijf zijnde snel merken dat met alleen het gebruik van offline reclame ,u niet iedere doelgroep bereikt. 

Lees meer

Tips om uw webshop te promoten

De consumentenbestedingen verschuiven van offline naar online. Dat betekent dat men minder in de winkel koopt en meer online, een belangrijk koopmotief hiervoor is dat de consument kan winkelen wanneer hij maar wil. 

Lees meer

Mediagroep Limburg haalt Weekendgezet 'offline'

Op de website van het bekende krantje " Weekendgezet " valt te lezen dat het team met veel plezier en toewijding de laatste jaren heeft gewerkt aan de uitgaves van Weekendgezet. Hieruit valt op te maken dat er geen uitgaves (voorlopig) van Weekendgezet zullen volgen.  

Lees meer